Retur i 365 dageRetur i 365 dage
Levering 1-2 hverdageLevering 1-2 hverdage
Gratis levering v/ køb for 499,-Gratis levering v/ køb for 499,-
Kurv

Vi känner alla till det; den eviga utmaningen att hitta det rätta paret byxor. Förtvivla inte, vi har skapat den perfekta guiden!

Tidlösa byxor: Hörnstenen i varje garderob

Pants
Pants

Artikel: Sarah K. Jespersen
Publicerad: 24/01 2024
Tema: Inspiration

Ett par bra byxor bör varje man ha i garderoben. Byxorna sätter ramen för hur man vill att ens uttryck ska framstå. Därför är det viktigt att byxorna är lämpliga för vardagsbruk och formella tillfällen. Det kan vara svårt att hitta den perfekta matchningen när det gäller passform, användningsmöjligheter och utseende.

Vi ger dig vårt förslag på mångsidiga och tidlösa byxor för dig som vill uppnå en elegant look, bekväm känsla och många stylingmöjligheter, beroende på ditt humör och tillfälle.

buks
buks

1927 5-pockets

Ett par byxor, tio färger, oändliga kombinationsmöjligheter

Dessa 5-ficksbyxor har flera unika egenskaper, vilket gör dem till ett essentiellt plagg att äga.

Känn den lyxiga, mjuka ullen med naturlig glans och god andningsförmåga. De är fantastiskt mjuka och bekväma samtidigt som de har en exklusiv framtoning och ger en härlig look. Dessa byxor är tillverkade med Superflex-teknologi vilket ger dig 100% rörelsefrihet, optimalt välbefinnande och rörlighet. De kan stylas både med formella och avslappnade skjortor, stickade plagg, t-shirts och sweatshirts.

Möjligheterna är oändliga och med 10 olika inbjudande färger passar de för varje säsong. Ett par byxor som kan användas både på lördagens fest och på måndagens kontor.

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

  • Marketing
  • Statistiske
buks
buks
buks

Performance pants

Casual vardagsbyxa med oslagbar komfort

Dessa Performance pants är av fantastisk kvalitet, har en riktigt bra slim-fit passform, finns i flera spännande färger och framför allt; de är otroligt bekväma att ha på sig! Byxorna är tillverkade med superflex-teknologi och innehåller 3% elastan för optimal komfort och prestanda. Byxorna har en delikat detalj nedtill med en liten uppvikning.

De finns i hela 12 färger och både i en vanlig och en kortare version. Dessutom finns matchande kavaj, väst och overshirt tillgängliga. Använd byxorna som set eller ensamma - de är lämpliga för allt!

buks
buks
buks

Jeans

Mannen bör inte passa kläderna, utan kläderna bör passa mannen

Jeans är alltid en klassiker för vardagen. De finns i alla möjliga varianter, vilket gör det möjligt att hitta det helt perfekta paret för din kropp. Vi har både loose fit, slim fit och tapered fit i svart, vitt, flera nyanser av blått och med olika typer av slitningar.

Ett oumbärligt plagg och en tidlös klassiker som varit ett populärt val i årtionden - när det ska vara enkelt och smakfullt.

Jeans
Jeans
Jeans

En storytelling-värld bestående av influencers, spännande personligheter och våra passionerade medarbetare som alla representerar Lindbergh.

Lindbergh Stories

Discover
  • Instagram

    InstagramLindbergh Fashion Instagram

  • Tiktok

    TikTokLindbergh Fashion TikTok